tiistai 10. tammikuuta 2012

Sana menee saunaan 26.1.2012

TIEDOTE 10.1.2012
JULKAISUVAPAA HETI

Sana menee saunaan 26.1.2012

Helsinki Poetry Connection -kollektiivi ja Sauna Hermanni (Hämeentie 63, 00550 Hki) tarjoavat torstaina 26.1.2012 klo 18-22 kaupungin kovimmat runoilut ja lempeimmät löylyt. Ensimmäistä kertaa koskaan on nyt mahdollista nauttia vihtomisen aikana myös sanataiteesta, kun lauteille nousevat runoilijat Harri Hertell, Dxxxa D, Juhana HurulaRiikka Heinonen ja Aura Nurmi. Tapahtumassa kuullaan myös virkistävää dj-musiikkia, josta vastaa Helmi-levyjen perustaja, muusikko Arwi Lind. Illan päätteeksi järjestetään niin sanottu avomikkiosuus, jolloin kaikki halukkaat saunojat ovat tervetulleita esittämään omia runojaan!

Sauna Hermannin rajallisen koon vuoksi tapahtumaan myydään lippuja vain rajoitettu määrä. 30 nopeinta voi varata tikettinsä ikimuistoiseen iltaan sähköpostilla osoitteesta: hkipoetryconnection@gmail.com (viestiin otsikoksi "SAUNA"). Loput 20 lippua myydään suoraan Hermannin ovelta tapahtumapäivänä. Liput maksavat 15 euroa (norm. 9 €) sisältäen saunan sekä illan ohjelman. Pyyhkeen voi halutessaan vuokrata kahdella eurolla. Runoja kuullaan tasapuolisesti sekä miesten että naisten puolilla. Tule kuulemaan, kun sana menee saunaan! 


Helsinki Poetry Connection

HPC on vuonna 2008 perustettu lavarunousyhteisö, joka edistää runouden, rap-lyriikan ja spoken word -kulttuurin asemaa Suomessa sekä muualla maailmassa. Poetry Connection tunnetaan erityisesti omaperäisistä sanataidetapahtumistaan kuten palkitusta Poetry Jam -klubistaan, jota järjestetään jo kolmatta vuotta Helsingissä. HPC on esiintynyt ja järjestänyt tapahtumia kaikkialla Suomessa sekä maamme rajojenkin ulkopuolella kuten Virossa.

Sauna Hermanni

Sauna Hermanni on Helsingin Hermannissa 50-luvulla perustettu yleinen sauna, joka lämpiää uusilla, iki-ihanilla IKI-kiukailla. Saunoja on kaksi, miesten puolelle mahtuu 30 ja naisten puolelle 20 saunojaa. Pukuhuoneessa voi nauttia omia virvokkeita tai ostaa paikan päältä. Tarjoamme myös pesupalvelun ilman ajanavarausta.

Maksu suoritetaan käteisellä kioskiin, josta voi vuokrata pyyhkeen, ostaa reilun kaupan kahvia, grillimakkaraa, luomulimua... Luomu-leivonnaisiakin saattaa on tarjolla, mikäli emäntä on ehtinyt niitä leipoa.

Lisätiedot, haastattelut ja lippuvaraukset:
Harri Hertell, tapahtumatuottaja
p. 040 506 3668
hkipoetryconnection@gmail.com
http://hkipoetryconnection.blogspot.com
http://saunahermanni.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti