tiistai 3. marraskuuta 2009

Kuvia Kathrinan Poetry Jameista

Helsinki Poetry Jam -klubi siirtyi purjelaiva Kathrinaan ja ensimmäiset jamit pidettiin perjantaina 30.10.2009. Illan aikana vastaan tuli hieman teknisiä ongelmia, mutta jo seuraavaksi klubi-illaksi laivaan saadaan uusi äänentoisto.

Informaatiokatkoksen takia myös laivan baari suljettiin liian aikaisin. Illan pääesiintyjä Sansa ei kuitenkaan joutunut laulamaan tyhjälle paatille. Useat jäivät nauttimaan laulajattaren kauniista äänestä vaikkei olutta tiskiltä enää loppuyöstä saanutkaan.

Kaiken kaikkiaan illan esiintyjät poikkesivat hyvin paljon toisistaan. Joidenkin mielestä jopa liikaakin. Toisaalta esiintyjien monipuolisuutta myös kiiteltiin monelta taholta. Mitä mieltä sinä olet?

Yleisöä Kathrinalla oli toisinaan jopa tungokseksi asti. Tästä huolimatta ja myös osittain sen ansiosta yleinen ilmapiiri oli varsin positiivinen sekä intiimi.

Purjelaivan ensimmäisiä jameja oli kuvaamassa Simo Karisalo. Tässä joitakin hänen otoksiaan. Kuvien käyttö ilman tekijän lupaa on ehdottomasti kielletty.Maksimi Voiman esitys oli tuttuun tapaan vedet seisauttava.


Risto Koo nauratti yleisöä ruotimalla korsolaisuutta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti