maanantai 13. syyskuuta 2010

SALON KORJAAMO: KÄSITTÄMÄTÖN RUNOUS - TAIDEPROJEKTI 15.9.2010

SALON KORJAAMO: KÄSITTÄMÄTÖN RUNOUS - TAIDEPROJEKTI

Keskiviikkona 15.9. Korjaamo Shopissa (Vaunuhalli, 2. krs) kello 19-21
Juontaja: Petr Potchinchtchikov
Vieraat: Helsinki Poetry Connection ja Pavel Lukianov (Moskova-Barcelona)
Tilaisuus pidetään suomeksi ja venäjäksi.

Käsittämätön runous – taideprojekti on Studia Literan (www.studialitera.fi – kulttuuri-, koulutus- ja tiedelalan nuorten aloitteiden tukiyhdistys) toimintaa ja se järjestetään Kultturitehdas Korjaamon Salon Korjaamon yhteydessä. Taideprojektin tavoitteena on yhdistää miehet, naiset, suomalaiset, venäläiset, romantikot, realistit – ihmiset, jotka osaavat nähdä ihmeellistä tavallisessa. Projektissa mukana olevat osallistuvat sekä sen järjestelyyn että luovaan prosessiin. Me kaikki yritämme tehdä jotain “elämän sieluttamiseksi sekä tietoisesti että tajuamatta”. Tällainen yritys sisältää salaperäisen ja parantavan runouden. Elämän sieluttaminen auttaa huomaamaan maailman hentoja muutoksia. Kokemus suo sielulle kosketuksen käsittämättömyyteen.


Teemu Manninen / Kuva: Carl Bergman

Moskovassa ja Barcelonassa asuva venäläinen Pavel Lukianov on tekniikan tohtori (TkT), kryogeniikka-aseman insinööri, kirjailija, dramaturgi ja runoilija sekä yksi Kirjallisuuden palvelu -sivuston (www.1977.ru) ja Barcelonan Venäläisen idealistisen yhdistyksen perustajista.

HPC:n riveissä Korjaamolla esiintyvät Teemu Manninen, Juho Nieminen, Aura Nurmi, ELI sekä Harri Hertell.

Kysymyksiä vieraille voi lähettää osoitteeseen: teatteri@korjaamo.fi.

Kuukausittaisella kaksikielisellä keskusteluklubilla keskustellaan sekä suomalaisesta että venäläisestä nykytaiteesta ja kulttuurista sekä niiden ilmentymistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti