keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Runous, rap ja reggae kohtaavat Kalliossa 18.2.

Nestori nähdään jameissa lavalla sekä levyjen kimpussa
TIEDOTE 2.2.2011
HETI JULKAISUVAPAA

Runous, rap ja reggae kohtaavat Kalliossa

Helsinki Poetry Jam -lavarunousklubin kevätkausi pyörähtää käyntiin perjantaina 18.2. Cafe Mascotissa (Hämeentien ja Neljännen linjan kulmassa). Lavalle nousevat sanataiteilijat Juha Rautio, Taneli Viljanen, Henry Toivo ja Rauhatäti. Suositun open mic -osuuden aikana yleisökin pääsee mikin varteen ja lavalle rohkenevat palkitaan tuttuun tapaan luomuhillolla. Tilaisuudessa nähdään myös Helsinki Poetry Connectionista kertova dokumenttielokuva, joka on kuvattu vuoden 2010 aikana. Jami-illan päättää letkeän vauhdikas reggaekollektiivi Papa Jahmani´s Hi-Fi. Levyvalinnoista vastaa Nestori. Tilaisuuden juontaa Helsinki Poetry Connectionin perustaja, runomuusikko Harri Hertell.

Ovet aukeavat klo 20 ja illan ohjelma alkaa klo 21. Klubille on vapaa pääsy!

Tapahtuman järjestää Helsinki Poetry Connection yhteistyössä Nuoren Voiman Liiton kanssa. Jameissa mukana myös Helsingin kulttuurikeskus ja Napapiiri Organics.


Henry Toivo vauhdissa kitaran kanssa


Rauhatäti
Vahvalla lappilaismurteella riimittelevä, Sodankylästä kotoisin oleva Rauhatäti kuuluu maamme eturivin naispuolisiin rap-lyyrikoihin. Vahvasti naisnäkökulmasta räppäävä Rauhatäti on soittanut haitaria ja laulanut Asan ja Jätkäjätkien keikkakokoonpanossa. Räväkkä naisräppäri viimeistelee parhaillaan maaliskuussa julkaistavaa debyyttilevyään.

Juha Rautio
Juha Rautio on tamperelainen runoilija ja muusikko. Hänen esikoisrunokokoelmansa Olen matkinut kaikkia lintuja julkaistiin syksyllä 2009. Rautio yhdistää usein eri taidemuotoja esityksiinsä ja on tehnyt poikkitaiteellisia performansseja mm. tanssija Marjo Selinin ja jonglööri Sakari Männistön kanssa. Juha Raution toinen runokokoelma Häkki ilmestyi helmikuussa 2011.

Taneli Viljanen
Taneli Viljanen on helsinkiläinen kirjailija. Hänen uusin teoksensa on romaani Toisto, joka on Helsingin Sanomien mukaan "häiriö perusproosaan luottavan kirjahyllyssä".

Henry Toivo
Henry Toivo on järveenpääläinen rap-artisti ja laulaja-lauluntekijä, joka tunnetaan myös taiteilijanimellä Ukko.

Papa Jahmani´s Hi-Fi
Kotimaisen reggaekentän moniosaaja Papa Jahmani on koonnut yhteen joukon taitavia reggaemuusikoita. Vuodesta 2009 tällä kokoonpanolla keikkailleeseen kollektiiviin kuuluvat Jahmanin itsensä lisäksi Nestori, Don Jusa, Maria Aleksandra ja Renegade.

Rauhatädiltä ilmestyy maaliskuussa debyyttilevyLisätietoja:
Harri Hertell, tapahtumatuottaja
p.0405063668
hkipoetryconnection@gmail.com
http://hkipoetryconnection.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti