keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Sukupolvet kohtaavat Poetry Jam -klubilla 18.3.2011

TIEDOTE 9.3.2011
HETI JULKAISUVAPAA

Sukupolvet kohtaavat Poetry Jam -klubilla 18.3.2011

Helsinki Poetry Jam -lavarunousklubin kevätkausi jatkuu perjantaina 18.3. Cafe Mascotissa (Neljäs linja 2, 00530 Helsinki). Lavalle nousevat Aprox, Duo Kansanäänite, Kaunis Olento ja Marjo Isopahkala. Suositun open mic -osuuden aikana yleisö pääsee esittämään omia runojaan. Kaikki lavalle rohkenevat palkitaan kotimaisella luomuhillolla. Jami-illan päättää pitkänlinjan sanataiteilija ja muusikko M.A. Numminen yhdessä dj Sanen kanssa. Illan levyvalinnoista vastaa Leo Luxxxus. Tilaisuuden juontaa Helsinki Poetry Connectionin perustaja, runomuusikko Harri Hertell.

Ovet aukeavat klo 20 ja illan ohjelma alkaa klo 21. Klubille on vapaa pääsy!

Tapahtuman järjestää Helsinki Poetry Connection yhteistyössä Nuoren Voiman Liiton kanssa. Jameissa mukana myös Helsingin kulttuurikeskus, Uudenmaan taidetoimikunta ja Napapiiri Organics.

Aprox
Aprox on yhden miehen vokaalikonemusiikkiorkesteri Helsingistä. Aproxin esiintymiset ovat genrerajoista piittaamattomia ja hyväntuulisia kokonaisuuksia. Aproxin musiikki on monipuolista vokaalielectroa, koneswingiä, superdiskoa ja kieroa mörköbluesia. Aproxin ensimmäinen virallinen levy ”BAD MUSIC EP” julkaistiin tammikuussa 2011.


Duo Kansanäänite esittää lehtien tekstiviestipalstoilta poimittujen tekstien pohjalta sanoitettuja ja sävellettyjä kappaleita. Laulusta vastaa Esa Kytösaho, kitaroinnista sekä taustalaulusta Simo Klem.

Kaunis olento on folk-rokkia soittava yhtye, jonka materiaali koostuu kevyestä tunnelmoinnista siinä missä myös tiukasta rokistakin. Yhtye tekee omien sanojensa mukaan musiikkia, josta välittyy jotain aitoa ja todellista, liukuen arkisen ja mystisen rajamailla.

Kaunis olento Myspacessa: http://www.myspace.com/kaunisolento

Marjo Isopahkala on värikäs runoilija, jonka teoksissa usein ruoditaan arastelematta miehen ja naisen välisiä suhteita. Isopahkala on toiminut myös mm. Voima-lehden kolumnistina. 

M.A. Numminen on pitkän linjan muusikko, taiteilija ja kulttuurin monitoimimies. Hän on tunnettu erityisesti omaperäisestä lauluäänestään. Numminen on toiminut uransa aikana muun muassa laulajana, säveltäjänä, runoilijana, sanoittajana, näyttelijänä, tuottajana ja lyhytelokuvien ohjaajana. Lisätiedot ja haastattelupyynnöt:
Harri Hertell, tapahtumatuottaja
p.0405063668
hkipoetryconnection@gmail.com
http://hkipoetryconnection.blogspot.com

1 kommentti: