torstai 10. marraskuuta 2011

Poetry Jam -lavarunousklubilla ylistetään Kalliota 17.11


TIEDOTE 10.11.2011
JULKAISUVAPAA HETI

Poetry Jam -lavarunousklubilla ylistetään Kalliota 17.11.

Pääkaupunkiseudulla lavarunousbuumin synnyttänyt Poetry Jam -klubi juhlii Kallion kaupunginosaa torstaina 17.11. Cafe Mascotissa (Neljäs linja 2, 00530 Helsinki). Palkitulla runoklubilla kuullaan runoutta ja rap-lyriikkaa Kallion hengessä: lavalle astelevat runoilijat Ilpo Tiihonen ja Kasper Salonen sekä maan eturivin rap-lyyrikot Thono Slono, Shaka ja Rauhatäti. Erikoisillassa tunnelmaa ovat luomassa myös Marko Vuorisen kaupunkiaiheiset valokuvat.

Urbaani runoilta huipentuu open mic -maratoniin, jonka aikana yleisö voi tulla esittämään itse omia runojaan. Tapahtuman päätteeksi suoritetaan leikkimielinen äänestys, jossa yleisö valitsee oman suosikkinsa. Hämeentiellä sijaitseva SaunaHermanni on ystävällisesti luvannut tarjota yleisösuosikille ja hänen ystävälleen lämpimät löylyt. Järjestäjät toivovat kuulevansa avomikissä erityisesti Kallio- ja Helsinki-aiheisia tekstejä.

Tilaisuuden juontaa Helsinki Poetry Connection -kollektiivin perustaja Harri Hertell. Illan levyvalinnoista vastaa Mutsis oli dj-kollektiivi. Ovet klubille aukeavat klo 18 ja illan ohjelma alkaa klo 19. Sisäänpääsymaksu 3 €.

Tapahtuman järjestävät Helsinki Poetry Connection, Up With Kallio ja Nuoren Voiman Liitto

Lue lisää: http://hkipoetryconnection.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti