maanantai 12. maaliskuuta 2012

Poetry Jam -klubilla metsä kasvaa kaupungin keskelle 15.3.

Helsinki Poetry Jam -lavarunousklubilla metsän harmonia valtaa Cafe Mascotin torstaina 15.3. klo 19 alkaen. Metsä- ja luontoaiheista lyriikkaa esittävät niin runoilijat, räppärit kuin laulaja-lauluntekijätkin, kun lavalle nousevat suomalaisen luontorunouden klassikko Risto Rasa, Absoluuttisesta Nollapisteestäkin tuttu Tommi Liimatta, pitkän linjan runoilija ja Poetry Slam -pioneeri Jouni Tossavainen, runoilija Pauliina Haasjoki sekä tamperelaistunut vuoden 2003 räpin suomenmestari Edorf.

Tapahtumassa järjestetään myös tuttuun tapaan open mic -osuus, jonka aikana yleisö on tervetullut esittämään omia metsä- ja luontoaiheisia runojaan. Kevätkauden toisen klubi-illan levyvalinnoista vastaa Helmi-levyjen perustaja dj Arwi Lind ja illan juontajana toimii runouden sekatyömies Harri Hertell.

Runoilottelu järjestetään Cafe Mascotissa (Neljäs linja 2, 00530 Helsinki) klo 18–24, illan ohjelma alkaa klo 19. Tilaisuuteen on vapaa pääsy! Tapahtuman järjestää Helsinki Poetry Connection yhteistyössä Nuoren Voiman Liiton, Luontoliiton ja Ikimetsän ystävien kanssa. Tapahtumassa mukana myös Helsingin kulttuurikeskus.

Lisätiedot ja haastattelut:
Harri Hertell, tapahtumatuottaja
hkipoetryconnection@gmail.com
http://hkipoetryconnection.blogspot.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti