torstai 3. toukokuuta 2012

Kevään viimeisellä Poetry Jam -klubilla kansainvälinen kattaus!


TIEDOTE 3.5.2012
JULKAISUVAPAA HETI
 
Kevään viimeisellä Poetry Jam -klubilla kansainvälinen kattaus!

Palkitulla Poetry Jam -lavarunousklubilla sekoitetaan taas taiteenlajit ja kuullaan myös kansainvälisiä vaikutteita Cafe Mascotissa perjantaina 18.5. klo 19 alkaen. Esiintymään saapuvat amerikkalainen runoilija ja mustalaisaktivisti Paul Polansky, pitkän linjan räppäri Ameeba runoilija Tomi Kontio yhdessä muusikko Mikko Perkolan kanssa ja ilta huipentuu energisistä live-esiintymisistään tunnetun Color Dolor -yhtyeen keikkaan. 
 
Illan aikana on luvassa myös tuttuu open mic -osuus, jonka aikana yleisö on tervetullut esittämään omia runojaan. Kevätkauden viimeisen klubi-illan rennoista afrikkalais- ja etelä-amerikkalaisrytmeistä vastaa dj Super Mazembe. Illan juontajana toimii Helsinki Poetry Connection peustaja Harri Hertell.
 
Runoilottelu järjestetään Cafe Mascotissa (Neljäs linja 2, 00530 Helsinki) klo 18–24, illan ohjelma alkaa klo 19. Klubille on vapaa pääsy! Tapahtuman järjestää Helsinki Poetry Connection yhteistyössä Nuoren Voiman Liiton kanssa. Tapahtumaa tukevat myös Helsingin kulttuurikeskus ja Uudenmaan taidetoimikunta.
 
Lisätiedot ja haastattelut:
Harri Hertell, tapahtumatuottaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti