keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

HPC Goes Puisto: Tähtitorninmäki update

Säävaraus-korttia EI ole lyöty pöytään eikä keikkaa peruttu, vaan tähtäämme Tähtärille huomenna profeettojen mutinoista huolimatta. Alkuiltaan asti näyttäisi ikään kuin tihuttavan, mutta illaksi rauhoittuvan.

NYT TEHDÄÄN NÄIN: mennään/tullaan kaikki hullulla pössiksellä Tähtitorninmäen puistoon (aktiivijäsenet tuntia ennen keikkaa) ja dägäillään niin paljon että tihkusään on pakko laantua. Sijainti on lähellä mäen päällä olevaa hiekkakenttää. Jos käy hyvin, pidetään keikka alusta loppuun (lämmittelijöinä Heikki Jalava, Lasse Hauerwaas ja Harri Hertell -- Hara soittelee myös mahteja c-kasetteja). Jos käy huonommin, keskeytetään tai todetaan että aina ei voi voittaa -- mutta siinä tapauksessa sulkeudutaan jonkun läheisen kuppilan suojaan ja pidetään fiilis yllä siellä. Median edustajat (Yle Puhe ja stadi.tv -tahoilta on alustavasti tulossa väkeä) ovat myös tervetulleita täman plan-B:n meininkiin.
/////////////////////////////////////////////////////
Tomorrow's open air open mic is still scheduled to take place at 6.30pm, despite murmurs of rain (purple or otherwise).  Look for our white pavilion tent at the park on Tähtitorninmäki, on the hill by the gravel field. If things get too wet we will adjourn to a nearby saloon or similar and laugh poetry at each other sans the outdoor show. Representatives from the radio channel Yle Puhe and possibly from the grassroots culture-themed television station stadi.tv are likely to be present. Let's have a fine time & juggle some rhymes!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti