tiistai 1. huhtikuuta 2014

HPC ry: toimintakertomus 2013 ja toimintasuunnitelma 2014

Yhdistystoimintaan kuuluu olennaisesti tietyt yhdistyksen kokouksessa hyväksyttävät ja jäsenistön tietoon saatetut asiakirjat: näistä julkaisemme tässä toimintakertomuksen (ns. vuosiraportti toiminnasta) sekä toimintasuunnitelman, joka osittain velvoittaa ja osittain antaa vain suuntaa hallituksen päätöksille.

Paljon on tapahtunut, ja enemmän tulee tapahtumaan. Näiden linkkien takaa löytyy perehtynyttä luettavaa, joka ainakin meissä hallituksen jäsenissä herättää suurta ylpeyttä ja innostusta. Ladatkaa tiedostot Drivesta omalle koneellenne luettavaksi, jos taustatieto kiinnostaa! Meiltä saa tietenkin myös kysyä suoraan toimintaamme liittyvistä asioista lähettämällä meiliä esim. osoitteeseen hkipoetryconnection@gmail.com .

Toimintakertomus 2013

"HPC:n järjestämissä tilaisuuksissa vieraili vuonna 2013 arviolta yli 4 000 henkilöä. Jäsenmäärä oli 64. Jäsenyyksiä keräiltiin sekä tapahtumissa että henkilökohtaisten verkostojen kautta.

HPC:n tapahtumatoiminta oli vuonna 2013 erittäin laajaa. Vakituisten klubien lisäksi yhdistys perusti uuden kilpailumuotoisen lausuntatapahtumien sarjan, Helsinki Season Slamin. Itsenäisiä vierailuja ja esiintymisiä järjestettiin toistakymmentä."


 
Toimintasuunnitelma 2014

"Säännöllisten klubien lisäksi yhdistys tulee toimintavuotensa aikana esiintymään myös useissa yhteistyötapahtumissa kuten erilaisilla festivaaleilla ja klubeilla. Näiden esiintymisten myötä yhdistys pyrkii löytämään uusia yleisöjä lavarunouden pariin sekä promotoimaan toimintaansa. Esiintymiset yleensä valitaan monipuolisten yhteistyöehdotuksien joukosta, joista yhdistys valitsee parhaiten toimintansa luonteelaadulle, imagolle ja arvomaailmalle sopivimmat tilaisuudet."


Hallitus 2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti