torstai 20. marraskuuta 2014

Tervehdys kaikille lavarunouden ystäville!

Haluaisin muistuttaa teitä Helsinki Poetry Connection ry:n puheenjohtajan ominaisuudessa, että vuodesta 2008 asti toiminut kollektiivimme etsii jatkuvasti uusia jäseniä mukaan toimintaansa! Jos haluat tukea elävän lavarunouden voittokulkua Suomessa, niin liity ihmeessä jäseneksemme lähettämällä yhteystietosi osoitteeseen: harri.hertell@gmail.com viestiin otsikoksi JÄSENYYS. Jäsenyyden vuosihinta on 10 euroa. Tukijäseneksi voi liittyä myös suuremmalla 30 euron vuosimaksulla.

Lisäksi haluaisin muistuttaa kaikkia siitä, että virkeä yhdistyksemme on alati liikkeessä! Etsimme siis myös hallitukseemme uusia tekijöitä. Seuraavan kerran yhdistyksen hallitus valitaan keväällä 2015 vuosikokouksen yhteydessä. Tästä palaamme kuitenkin vielä tarkemmin lähempänä ajankohtaa.


Haluamme myös kuulla jäseniemme mielipiteitä ja siksi työn alla on taas uusi jäsenilta. Ennen varsinaista jäseniltaa voitte kuitenkin lähettää em. sähköpostiin ideoitanne siitä, millaisena haluisitte nähdä HPC:n toiminnan tulevaisuudessa. Kaikki yhteistyöehdotukset ja uudet ideat ovat erittäin tervetulleita! Tulkaa kaikki mukaan toimintaan, yhdessä saamme isomman hybriksen aikaan!

Dägä-terveisin,

Harri Hertell ja Helsinki Poetry Connectionin hallitus

Helsingissä 20.11.2014

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti