keskiviikko 3. joulukuuta 2014

Runo menee joulusaunaan


LEHDISTÖTIEDOTE 3.12.2014 • Vapaa julkaistavaksi heti

Runo menee joulusaunaan torstaina 18.12. klo 18-21

Helsinki Poetry Connection -runokollektiivi järjestää suurta suosiota saaneen saunarunoillan tällä kertaa Arlan saunassa (Kaarlenkatu 15). Tule nauttimaan joulunalustunnelmasta, hyvistä löylyistä ja tasokkaista runo- ja proosaesityksistä torstaina 18.12. klo 18-21! Illan päätteeksi mikki on avoinna kaikille halukkaille.

Runojaan esittävät Riikka Heinonen, Esa Mäkijärvi ja Anne Mölsä. Riikka Heinonen on helsinkiläinen runoilija ja toimittaja, joka valittiin Nuoren Voiman Liiton Debytoi runoilijana -kilpailussa vuoden 2010 debytantiksi. Helsinki Poetry Connectionin aktiiveihin kuuluva Heinonen julkaisi viime talvena runoesikoisteoksensa Ranskalainen ehkäisy (ntamo).

Esa Mäkijärvi on helsinkiläinen kirjailija ja toimittaja, joka on julkaissut kolme runoteosta. Hänen viimeisin kirjansa on Pomon lumo: Bruce Springsteenin tarina (Arktinen Banaani 2014). Anne Mölsä on tamperelainen sanataideammattilainen, joka kirjoittaa esikoisteostaan ja keikkailee runoesitysten sekä Muotokuvatiski-teoksen kanssa.

Proosaohjelmaa tarjoilee toimittaja-kirjailija Juhani Karila, joka julkaisi viime vuonna kiitetyn absurdin novellikokoelman Gorilla (Otava 2013). Karila on syntynyt Koillis-Lapissa Pelkosenniemellä ja asuu Helsingissä. Hän voitti J.H. Erkon kirjoituskilpailun vuonna 2010.

Arlan saunan koko on rajallinen, joten liput kannattaa varata etukäteen osoitteesta: riikka.e.heinonen@gmail.com (viestiin aiheeksi ”SAUNA”). Nopeat syövät hitaat! Joitakin lippuja myydään myös ovella tapahtumapäivänä. Liput maksavat 15 euroa (norm. 12 e) sisältäen saunan ja illan ohjelman. Esityksiä nähdään tasapuolisesti sekä miesten että naisten puolella.

Lisätiedot, kuva- ja haastattelupyynnöt sekä lippuvaraukset osoitteesta: riikka.e.heinonen@gmail.com, 050 594 2432
http://hkipoetryconnection.blogspot.com, http://www.arlansauna.net/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti