tiistai 14. maaliskuuta 2017

Kohtaamiskahvila-työpaja Caisassa 16.3.

CAISA POETRY WORKSHOP


Torstaina Kulttuurikeskus Caisassa HPC:n runopäät Aura Nurmi ja Kasper Salonen johdattelevat halukkaita runojen kirjoittamisen ja esiintymisen saloihin! Rennossa työpajassa tehdään lyhyitä harjoituksia ja pidetään osallistujien kesken open mic, jossa hioa saman tien esiintymistaitojaan. :) Tervetuloa jo klo 17.30 alkaen!
 
---


On Thursday you are welcome to join the HPC's poets Aura Nurmi and Kasper Salonen for a workshop on writing and performing at the Caisa Cultural Center! Participation is also possible in English. The event comes complete with open mic. :) We'll be there from 5:30 pm. --------------------

Tapahtuman kuvaus Caisan sivuilla:

Sanat ja teot lyövät kättä kun runoilijat avaavat sanaiset arkkunsa -- ja auttavat yleisöä avaamaan omansa. Illan aikana nähdään ja kuullaan lavarunoesityksiä, puhutaan spoken word -taiteesta ja tehdään lyhyitä luovia kirjoitusharjoituksia, joiden päätteeksi kahvilan asiakkaat pääsevät itse lausumaan tuotoksiaan mikrofonitse open mic -osiossa. Lavarunouden voima on sen kyvyssä yhdistää ihmisiä ja raikastaa ajatusmaailmoja sanataiteen kautta. Kieli on tilaisuudessa vapaa, ohjaaminen ja esitykset kuullaan suomeksi ja englanniksi.

Kohtaamiskahviloissa ihmiset kohtaavat kahvikupin äärellä toiminnan ja tapahtumien kautta. Kahviloiden sisällöt vaihtelevat live-musiikista ja erilaisista työpajoista liikuntateemoihin ja muihin kulttuuritapahtumiin. Kahvilat ja tarjoilut ovat maksuttomia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti