maanantai 10. lokakuuta 2011

HPC Antinkodissa

Helsinki poetry connectionin sanasepot jatkoivat vanhuksille suunnattua "kiertuettaan" Aleksis Kiven päivänä Antinkotiin, Malmille.

Sateisen päivän esiintyjät olivat Elina Salo, Niko Jylhä, Jarkko Jokinen sekä Tuukka Terho. Puolituntinen esiintymisaika antoi tilaisuudelle hieman kiireisen vivahteen, joka oli allekirjoittaneesta ja muista esiintyjästä hieman harmittavaa. Yleisö koostui myös suurimmalta osin dementikoista, joka on tietysti pieni lisähaaste esiintymistilanteessa. Kaiken kaikkiaan tilaisuus sujui mukavissa merkeissä - Jarkko Jokisen väkevät runot aloittivat tilaisuuden. Elina Salo siivitti hieman haikeillakin lauluilla tunnelmaa syvemmälle. Niko Jylhä lauloi myös kovin kipeistä ja puhuttavista teemoista. Tuukka Terho HPC:n osuuden lukemalla runon naisista.

Antinkodin väki yllätti runoilijat laulamalla oman kiitoslaulunsa, joka on kuulemma kuulunut ohjelmistoon 13 vuotta. Laulua lauletaan, aina kun heidän luonaan on vieraillut uusia esiintyjiä.

Summa Summarum, runoilijat ja toivottavasti vanhukset ovat jälleen yhtä kokemusta rikkaampia. Ainakin malmin keskustassa nautitun pullakahvin perusteella HPC:n runoilijat ovat valmiina tarjoamaan vanhuksille lisää runoutta piakkoin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti