keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Runopuulaaki-kilpailun Helsingin karsinta 26.4.

Kuka saa kunnian edustaa Helsinkiä lavarunouden SM-kisoissa tänä vuonna? Runopuulaakin eli myös Poetry Slamina tunnetun lajin SM-kilpailun Helsingin karsinta järjestetään 26.4. klo 19 alkaen Ravintola Mascotissa (Neljäs linja 2, 00530 Helsinki). 

Runopuulaaki on lavarunouden suomenmestaruuskilpailu, jossa kilpailijat esittävät itse kirjoittamiaan runoja. Esityksen kesto on rajattu kolmeen minuuttiin, ja kilpailun tuomariston muodostavat viisi yleisön edustajaa. Juontajana pääkaupunkiseudun karsinnassa toimii lavarunouden ystäville tuttu mies, Helsinki Poetry Connection –kollektiivin perustaja Harri Hertell.

Ilmoittautua voi joko etukäteen osoitteeseen venla.rossi@nuorenvoimanliitto.fi tai paikan päällä järjestäjille viimeistään puoli tuntia ennen runoilun alkua. Karsintaan otetaan mukaan 24 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Tilaisuuden jälkeen yleisöä viihdyttää levymusiikilla DJ Harry Hoobo.

Alueellisen karsinnan voittaja jatkaa valtakunnalliseen loppukilpailuun, joka järjestetään Kuopiossa lauantaina 26.5.2012. Runopuulaakin voittaja edustaa Suomea Pariisin Bobignyssä järjestettävissä Poetry Slamin MM-kisoissa vuonna 2013.

Huom! Runopuulaakin karsinnoissa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa käytössä myös ns. keräilyerä. Eli jos joku ei pääse Helsingistä jatkoon, niin yrittää voi vielä Kuopiossa finaalia edeltävänä päivänä 25.5. ravintola Maljassa Kuopiossa klo 18:00 alkaen. Tarkemmat säännöt ja lisätietoa osoitteesta http://runokukko.blogspot.com/. Helsingin kilpailujen järjestelyistä vastaavat Helsinki Poetry Connection, Nuoren Voiman Liitto ja Runokukko.


2 kommenttia: