tiistai 3. huhtikuuta 2012

Suuri runokilpailu 2012

Tiedoksi kaikille runopäille: Gummerus ja HPC:n pitkäaikainen yhteistyökumppani Nuoren Voiman Liitto ry järjestävät yhdessä tyylikkään, arvovaltaisen ja ennen kaikkea Suuren runokilpailun 2012! Helsinki Poetry Connection kannustaa kaikkia sanataiteilijoita tutustumaan kilpailun sivustoon ja historiaan, ja tietysti osallistumaan itse kilpaan (kunnian, palkinnon ja ennen kaikkea dägän takia). Tuotoksiaan voi tietenkin myös tulla esittämään ikään kuin testiajona elävän yleisön edessä monen monta kertaa ennen kilpailun viimeistä osallistumispäivää, koska HPC:n open mic -tilaisuuksia on tiedossa kymmenkunta pitkin kevät- ja kesäkuukausia. Pitäkää jalat korkealla ja lippu maassa! Hojo hojo!



"Gummerus ja Nuoren Voiman Liitto järjestävät Suuren runokilpailun. Osallistumisaika on 2.4. - 10.8.2012. Suuren runokilpailun tuomaristoon kuuluvat runoilijat Eino Santanen, Jukka Viikilä ja Matti Kangaskoski sekä Gummeruksen kotimaisen kaunokirjallisuuden toimituspäällikkö Nina Gimishanova. Raadin puheenjohtajana toimii Gummeruksen kotimaisen kaunokirjallisuuden kustannuspäällikkö Sakari Heiskanen.

Suuren runokilpailun pääpalkinto on 2 000 €, toinen palkinto 1 000 € ja kolmas 500 €. Palkittujen runojen lisäksi Gummerus julkaisee kilpailun parhaat runot antologiana Runot 2013. Suuren runokilpailun voittajat sekä antologia julkaistaan alkuvuonna 2013."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti