tiistai 19. helmikuuta 2013

Korjaamon Kirjamarkkinat 2013 kokoavat yhteen vaikuttavimmat kirjat ja tekijät

Kulttuuritehdas Korjaamon markkinakevään aloittavat 9.–10. maaliskuuta Korjaamon kirjamarkkinat. Markkinat muodostavat Korjaamolle maan suurimman lukupiirin ja poimivat vanhoille ratikkahalleille kirjailijat ja teokset, joista tullaan puhumaan. Viikonlopun aikana kuullaan tarinoita tekstien takaa, sukelletaan luovaan työhön ja keskustellaan aiheista ajan hermolla. Uutuusteoksineen mukana ovat muun muassa kirjailijat Riikka Ala-Harja, Katja Kallio, Anna-Leena Härkönen, Marja Björk, Leena Parkkinen, Marjo Niemi ja Joel Haahtela. Haastattelijoina nähdään muiden ohessa Ruben Stiller, Tuomas Enbuske, Raoul Grünstein, Anu Kantola ja Anna-Riikka Carlson. Kirjailijakeskusteluiden teemoja ovat esimerkiksi usko henkilökohtaisena kokemuksena, ekomuodin filosofia ja ruokatuotannon etiikka. Alzheimerista, suomalaisesta äärioikeistosta ja populismin noususta, monikulttuurisuudesta ja luovasta ajattelutyöstä on myös luvassa erittäin monipuolista keskustelua.

Korjaamon kirjamarkkinat järjestetään Kulttuuritehdas Korjaamolla (Töölönkatu 51) 9.–10.3. klo 11–17 yhteistyössä Rosebud Booksin kanssa. Kevään uutuuskirjoja ovat myymässä Korjaamon vaunusalissa mm. Teos, Into, Tammi, WSOY, Avain, Otava, Like ja Schildts. Keskusteluita ja ohjelmaa Korjaamon vintillä sekä uudistuneessa Korjaamohallissa.Koko ohjelma osoitteessa www.korjaamo.fi. Pääsymaksu 5 € (myynnissä vain ovelta).


Lisätiedot:
tuotantopäällikkö Lani Nordlund
Kulttuuritehdas Korjaamo
lani.nordlund@korjaamo.fi 
puh. 044 2106 872.

///////////////////////////////////////
 

Keskusteluiden lomassa kuullaan Helsinki Poetry Connectionin spoken word -esityksiä, vierailevana tähtenään Kari Peitsamo, ja nähdään Osuuskunta Poesian sekä äänitaidekollektiivi Linnunlaulupuun runoinstallaatio! Seuraavilta HPC:n runopäiltä nähdään ja kuullaan esityksiä pitkin markkinapäivän:

HARRI HERTELL
RIIKKA HEINONEN
JUHO KUUSI
JUHO NIEMINEN
KASPER SALONEN
ESA MÄKIJÄRVI
AURA NURMI
SUVI ”YAVIS” VALKONEN


Eikä siinä todellakaan vielä kaikki, vaan Korjaamolta kannattaa kätevästi suunnata toiseen töölöläiseen kulttuuripesäkkeeseen, nimittäin Runeberginkadulla sijaitsevaan Vastarannan Kiiskeen osallistumaan HPC:n maaliskuun Open Mic -iltarientoon! Hojo hojo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti