tiistai 26. helmikuuta 2013

Runopuulakin Helsingin karsinta 5.3.2013

Ilmoittautuminen Runopuulaakin Helsingin karsintaan avattu

Runopuulaaki-kilpailun Helsingin karsinta 5.3.

Nyt etsitään Suomen parasta lavarunoilijaa! Runopuulaakin eli myös Poetry Slamina tunnetun lajin SM-kilpailun Helsingin karsinta järjestetään 5.3. klo 19 alkaen Ravintola Mascotissa (Neljäs linja 2, 00530 Helsinki). 

Runopuulaaki on lavarunouden suomenmestaruuskilpailu, jossa kilpailijat esittävät itse kirjoittamiaan runoja. Esityksen kesto on rajattu kolmeen minuuttiin, ja kilpailun tuomariston muodostavat viisi yleisön edustajaa. Alueellisen karsinnan voittaja jatkaa valtakunnalliseen loppukilpailuun, joka järjestetään Kuopiossa lauantaina 25.5.2013.

Helsingin karsinnan järjestelyistä vastaavat Nuoren Voiman Liitto ja Helsinki Poetry Connection. Tilaisuuden juontaa runoilija Harri Hertell.

Ilmoittautua voi joko etukäteen 18.2. klo 13 alkaen osoitteeseen venla.rossi@nuorenvoimanliitto.fi tai paikan päällä järjestäjille viimeistään puoli tuntia ennen runoilun alkua, mikäli tilaa vielä on. Karsintaan otetaan mukaan 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta. Kisan jälkeen yleisöä viihdyttää levymusiikilla DJ Harry Hoobo.

Runopuulaakin karsinnoissa on tänäkin vuonna myös käytössä niin sanottu keräilyerä. Jos siis joku ei pääse Helsingistä jatkoon, niin yrittää voi vielä Kuopiossa finaalia edeltävänä päivänä 24.5. Tarkemmat säännöt ja lisätietoa kilpailusta osoitteesta http://runokukko.blogspot.com/.

Ilmoittautumiset Helsingin karsintaan
Venla Rossi
venla.rossi@nuorenvoimanliitto.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti