maanantai 31. lokakuuta 2016


Kiiski Open mic 5.11.2016
Illat pimenee, lehdet ovat kaikki melkein pudonneet, harmaan sävyt valtaavat kaupungin, mutta onneksi on yksi mesta missä on lämmintä, tunnelmallista ja ennenkaikkea runoutta, musiikkia, räppiä, ystäviä ja turvallista! Helsinki Poetry Connection kutsuu kaikki näiden asioiden äärelle ravintola Vastarannan Kiiskeen 5.11.2016 kello 19.00 alkaen! Mikrofoni lämmittellään tuttuun tapaan kovien sanataitureiden avulla. Illan lämmittelijävieraat ovat:

Proosailija-kirjallisuusopiskelija-sihteeri Hanna Rentolan ja elokuvantekijä-lastenkirjailija-kitaristi Ville tantun esitys yhdistelee ääntä ja sanaa. Mitä tapahtuu proosalle kun se puristetaan lavarunomyllyn lävitse ja levitetään kitaranäänipedille?

Katriinamies on musiikki-improvisaatioduo, joka improvsoi kappaleet yleisön antamien aiheiden ja tyylilajien pohjalta. Keikoilla meno vaihtelee kupletista heavymetalliin ja vahva vuorovikutus yleisön kanssa tarjoaa seikkailun, jonka sisältö on arvoitus niin yleisölle kuin Katriinamiehellekin. Varaudu nauramaan enemmään kuin koskaan! Duon jäseniä ovat Antti Hintsa (laulu) ja Karri Lehtonen (kitara ja laulu).

Meillä ei ole ennakkoilmoittautumista! Kiisken runoavomikissä kuvio on yksinkertainen: ota runosi, rap-lyriikkasi tai vaikkapa laulusi mukaan ja tule esittämään ne muille! Emme ole katsoneet kelloon esitysten aikana vaan jokainen saa esittää settinsä loppuun, harkintaa kuitenkin käyttäen.ja paikan päällä on mahdollisuus liittää biitit ja vaikka skeba PA:han.

Tapahtuman juontaa Roope Hattu, tervetuloa!

Roope Hattu
Helsinki Poetry Connection
jenni.nirhamo@gmail.com
http://hkipoetryconnection.blogspot.com/The open mic club at Vastarannan Kiiski (Runeberginkatu 26) once again welcomes all poets and poetry-minded individuals to experience a night celebrating the spoken and written word on saturday November 5th, at 7 pm. This time around our guests are Hanna Rentola and Ville Tanttu with a performance that combines sounds and words and the legendary improvisation duo Katriinamies!

The drill at the Kiiski Open Mic poetry club is recurring and simple: take out and dust off your poems, rap tracks or song lyrics, whatever the language, and perform them on stage for all to hear! There are only two rules of thumb: only perform your own material (because we're here for you) and try to keep your performance at around 5 minutes in total (so that everyone has a chance to rip the mic). No need to sign up, just walk on stage when you feel the urge. And it's possible to plug your beats or guitar into the PA.

The event will be hosted by Roope Hattu. Entry free of charge. Come one, come all!

For additional information, please contact:

Roope Hattu
Helsinki Poetry Connection
jenni.nirhamo@gmail.com
http://hkipoetryconnection.blogspot.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti